Αριστοτέλους 38, Αθήνα | Τ:210.8224384 F:210.8218117|info@dionet.gr

Η ΔΗΩ στην 7η Γιορτή Κρητικής Διατροφής

Η ΔΗΩ θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο  στην 7η «Γιορτή Κρητικής Διατροφής» που διοργανώνεται και φέτος από την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, το Δήμος Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης.

Η Γιορτή Κρητικής Διατροφής ανοίγει τις πόρτες της την Κυριακή 1η Ιουλίου, θα διαρκέσει έως το Σάββατο 7 Ιουλίου και θα λειτουργεί από τις 19.00 έως τις 23.00.

Στην έκθεση τοπικών προϊόντων που πραγματοποιείται στα πλαίσια της διοργάνωσης, θα συμμετέχουν φέτος περισσότεροι εκθέτες από κάθε άλλη χρονιά.

Συνολικά 55 περίπτερα, 35 παραγωγοί και 10 χειροτέχνες δίνουν το «παρών» στην διοργάνωση παρουσιάζοντας μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα του τόπου όπως μεταξύ άλλων το ελαιόλαδο, το κρασί, τυροκομικά προϊόντα, φυτικά καλλυντικά, προϊόντα και υποπροϊόντα μελιού, χαρουπιού, αλόης αλλά και από ρόδι.

Tη φετινή χρονιά το Ρέθυμνο έχει έναν επιπλέον λόγο να γιορτάζει, αφού αναδείχθηκε ως Ευρωπαϊκή Πόλη Κρασιού 2018 από το δίκτυο RECEVIN, μια διάκριση που θα παρουσιαστεί στην έναρξη της Γιορτής Κρητικής Διατροφής, παρουσία μελών του δικτύου από Ευρωπαϊκές χώρες της Μεσογείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις δύο πρώτες ημέρες την Κυριακή 1η και Δευτέρα 2 Ιουλίου η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων είναι 2 ευρώ για παιδιά από 6 έως 12 ετών, 5 ευρώ από 12 ετών και άνω ενώ για παιδιά έως 6 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Παράλληλα για δύο γονείς που συνοδεύουν παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών η είσοδος για τα παιδιά είναι δωρεάν.

 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα εκδηλώσεων.