Αριστοτέλους 38, Αθήνα | Τ:210.8224384 F:210.8218117|info@dionet.gr

Η ΔΗΩ στη 18η Γεωργική έκθεση Μεσαράς

Ο οργανισμός ΔΗΩ συμμετέχει στη 18η Γεωργική έκθεση Μεσαράς στους Βώρους του Δήμου Φαιστού και συστεγάζεται με την ΒΙΑΝΑΜΕ ΑΕ, εταιρεία παραγωγής και εμπορίας βιολογικών προϊόντων.

Από σήμερα  έως και την Κυριακή 10 του μήνα θα πραγματοποιηθεί το φετινό καλοκαίρι η 18η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς στους Βώρους του Δήμου Φαιστού.

Η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς, αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή καθώς -με την επιτυχή διεξαγωγή της- έχει συνεισφέρει αποτελεσματικά στη γεωργική ανάπτυξη του τόπου μας. Έχει δε χαρακτηριστεί, όχι τυχαία, ως «έκθεση πρότυπο που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες αγροτών & επιχειρηματιών».

Με σημαντικό αριθμό εκθετών και μεγάλη προσέλευση κόσμου η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς, δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και φορείς να επικοινωνήσουν με τον κόσμο αλλά και σε όσους στους ενδιαφέρονται να δουν από κοντά τοπικά προϊόντα, μηχανήματα, εφόδια, βιολογικά προϊόντα, κ.α., και βεβαίως να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και δυνατότητες που αφορούν το γεωργικό κλάδο και ενδιαφέρουν το σύγχρονο αγρότη.