Αριστοτέλους 38, Αθήνα | Τ:210.8224384 F:210.8218117|info@dionet.gr

Η ΔΗΩ στην NATURAL & ORGANIC PRODUCTS EUROPE

Η ΔΗΩ ο ιστορικότερος φορέας πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα και ο πιο αναγνωρίσιμος ελληνικός φορέας παγκοσμίως, ενισχύει την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων-μελών του και συμμετείχε ενεργά στην NATURAL & ORGANIC PRODUCTS EUROPE.

Στις 22 & 23 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο για 22η χρονιά η μοναδική έκθεση Φυσικών και Βιολογικών προϊόντων για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία αποτελεί και μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις παγκοσμίως.

Ο Οργανισμός ΔΗΩ μαζί με 18 επιχειρήσεις βρέθηκαν στην έκθεση σε δικό τους χώρο – DIO pavilion S38, έκτασης 80τ.μ. και ήταν το μεγαλύτερο pavilion έκθεσης ελληνικών βιολογικών προϊόντων

Ο Οργανισμός ΔΗΩ ήταν ο μόνος Ελληνικός Φορέας Πιστοποίησης που συμμετείχε στην έκθεση NATURAL & ORGANIC PRODUCTS EUROPE.

Η έκθεση κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες διανομείς, χονδρεμπόρους και αγοραστές που αναζητούν φυσικά ή βιολογικά προϊόντα. 572 καταγεγραμμένες ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις (εισαγωγέων, διανομέων, καταστημάτων delicatessen κλπ.) συνομίλησαν με τις επιχειρήσεις μας, πέραν των περαστικών.

Το DIO pavilion επισκέφθηκαν δημοσιογράφοι, συνομίλησαν με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων και θεώρησαν πολύ ελκυστική την παρουσίαση των προϊόντων μας.

Ο γευσιγνώστης κ. Οδυσσέας Βλαχάβας που εκπροσώπησε τα Ελληνικά ελαιόλαδα στο Λονδίνο έκανε εξαιρετικά θετικά σχόλια για τα βιολογικά ελαιόλαδα του DIO pavillion

Επίσης, στην παράλληλη εκδήλωση γευσιγνωσίας ελληνικών προϊόντων “TASTE OF GREECE” με την υποστήριξη του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας του Λονδίνου συμμετείχε και η ΔΗΩ με εγκωμιαστικά σχόλια για τη ποιότητα, τη γεύση και τη συσκευασία των προϊόντων μας.

Φωτογραφικό υλικό

Δελτίο Τύπου