Αριστοτέλους 38, Αθήνα | Τ:210.8224384 F:210.8218117|info@dionet.gr

1Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΩ

Σε μια νέα αναπτυξιακή τροχιά εισήλθε ο Οργανισμός Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων «ΔΗΩ» στα 30 plus χρόνια συνεχούς λειτουργίας του.

Ξεκίνησε την εφαρμογή ενός οργανωμένου Συστήματος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης των Στελεχών του σε στρατηγικό επίπεδο. Εντάσσεται στο ειδικό πρόγραμμα της Anelixis Consulting «Α.Ξ.Ι.Α», σε συνεργασία με τον ιδρυτή της και σύμβουλο αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων κ. Τάκη Αθανασόπουλο.

Η 1η συνάντηση που στέφθηκε με επιτυχία έγινε την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Δηούς κ. Δημήτρη Δημητριάδη, μελών του Δ.Σ, καθώς και όλων των στελεχών τόσο από τα κεντρικά όσο και τα περιφερειακά γραφεία.

Στη συνάντηση ο κος Δημητριάδης αναφέρθηκε στη νέα αυτή πορεία, στις δυνατότητες του Οργανισμού καθώς και στην αναβάθμιση δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού που αποτελούν προαπαιτούμενα για ανάπτυξη και συνέχιση/εδραίωση της επιτυχίας.

Στην συνάντηση αυτή επίσης τα στελέχη της «ΔΗΩ» είχαν την ευκαιρία να αποτυπώσουν τις ιδέες τους, τους προβληματισμούς τους καθώς και τα εκπαιδευτικά θέματα που θεωρούν ότι είναι απαραίτητα για την επαγγελματική τους εξέλιξη.

2024-01-22T10:37:51+00:00 Ιανουάριος 22nd, 2024|Ανακοινώσεις, Δελτία τύπου, ΔΗΩ, Ενημερώσεις|